ХООЛ ЗҮЙЧ, ТОГООЧ НАРЫГ ЧАДАВХЖУУЛАХ СУРГАЛТ БОЛЛОО.

Цэцэрлэг, сургуулийн хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний чанар хүртээмжийг нэмэгдүүлэх зорилгоор хүний нөөцийг чадавхжуулах, хяналтыг сайжруулах, хүүхдийн биеийн онцлогт тохирсон шим тэжээлийг тооцсон хоолны цэс боловсруулах онол, дадлага хосолсон сургалтыг Хоол зүй, шим судлалын Монголын нийгэмлэгтэй хамтран 2025 оны 08 дугаар сарын 21-25 ны өдрүүдэд амжилттай зохион байгууллаа. Тус сургалтад 8 хоол зүйч, 13 тогооч хамрагдлаа.

Эх сурвалж:

Дорнод аймгийн Боловсролын газар

Бодлогын хэрэгжилтийн хэлтэс

Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний асуудал хариуцсан ахлах арга зүйч Г.Сугар
Емэйл: sugar.gerelee0819@moes.edu.mn     Утас: 91106324